Prodajni program > InkJet - veliki ispis
Info slika
MARSH 1100/3100

MARSH 1100 i MARSH 3100 su najnoviji i po mnogočemu revolucionarni u području visokorezolucijskog ispisa na kartonske kutije i ostalu poroznu ambalažu.
Jedinstven sustav cirkuliranja tinte kroz ispisni blok printera, te sustav stalnog ispiranja pisaće glave tijekom rada osiguravaju dugotrajan rad i kvalitetan ispis u najtežim radnim uvjetima.
Zbog navedenog sustava automatskog čišćenja pisaćeg bloka tijekom proizvodnje, ovo su jedini printeri visoke rezolucije potpuno pogodni za korištenje u mlinovima i cementarama.


Info slika
UNICORN

Malen i kompaktan, gotovo nevjerojatno jednostavan printer za ispis jednog reda znakova visine 2cm, rezolucijom od 7 točki po visini znaka od 2cm.
Printer je pogodan za sve linije gdje se pakiraju proizvodi u kartonske kutije, te može ispisivati poruke duljine do 40 znakova. Može ispisivati i varijabilne podatke poput serijskih brojeva, datuma, sata i oznake smjene.
Info slika
PATRION

PATRION PLUS

PATRION PLUS je modularni sustav koji s jednom upravljačkom jedinicom može upravljati s do 16 nisko i visokorezolucijskih pisaćih glava raspoređenih na jednoj ili dvije proizvodne linije.
PATRION PLUS je jedinstven baš po tome što može upravljati i niskorezolucijske i visokorezolucijske glave, što ga čini vrlo ekonomičnim i jednostavnim rješenjem za većinu pogona.